Kent is turning 4 GOOD DINO

New item from tinkiwinki ^^ Handuk mandi / Bathrobe souvenir special handmade dengan bordir Bisa personalised nama juga ya ^^ This time karena good dino jadi pilihan tema bday kent.. mami kent order yang pony untuk girl.. ^^ all done 33 pieces…

AXEL “King Of Peace”

Hi hi.. its been so long we havent updated this blog. newest souvenir made by mommy Riana for her baby axel.. the reason she requested this design is because the meaning of Axel is King of Peace and she requested classic king design for Axel one month celebration Bored with the mug and hard box […]

Baby Sheep in goat year for Thierry

Hi hi dah lama tinkiwinki ga update foto ya…. its goat year nowww… nah thierry ini maminya temen baik twsouvenir nih… karena request pengen yang berbau2 kambing.. sheep jadi sarannya deh… after all sheep and goat still one family hahaha… turn out really cute… the baby cowboy/farmer with the bottle and sheeps duck and chicken… […]

Allison little owl in the box

  Karena mulai padat jadwal.. susah banget untuk poto cantik pake kamera bagus ^^ jadi poto seadanya aja nih… hix.. ga keburu di bawa ke rumah then di dandanin… banyak yang pick up langsung dr workshop >.< Kali ini owl for allison.. dengan isi cookies owl… cangkir + sendok + piring set… dan 2 tempat […]

Minnie mouse in the candyland Mug for celine 1st birthday

Ordered by customer langganan tinkiwinki babytoys ^^ mug for celine special requested minni mouse… themes in the candy land…